vineri, 9 octombrie 2009

cold but good.

stau de vreo 3 zile la pat, racit, ma chinui cu cate 4-5 ceaiuri pe zii, freshuri de fructe, piersici si struguri ca doar au vitamine...pizza, mic dejun la pat, fara scoala, fara cursuri, fara griji. totul este bine...pana cand? nu stiu...
daca tot mi-am luat liber de la scoala zilele astea mi-am permis sa fac ceva cercetari despre cafea:P, in special starbuckssss.


Starbucks® Espresso Roast


După cum sugerează şi numele, Starbucks® Espresso Roast a fost creat special pentru băuturile pe bază de espresso. Are o aromă densă, cu gust dulce de caramel, cu aciditate redusă. Aroma de mirodenii a cafelei Espresso Roast se va infiltra în bucătăria şi simţurile dumneavoastră. un amestec intens şi echilibrat de cafele din America latină şi Indoneyia, Espresso Roast este prăjit puţin mai mult decât celelalte cafele Starbucks. Reţeta a fost elaborată la sfârşitul anilor '70 după o perioadă îndelungă de amestecuri, testări şi degustări – rezultatul vorbeşte de la sine.