marți, 21 iulie 2009

Fast fast fasty foods.


Acum am inteles ce inseamna sa stai intr-un oras mare, sa ai multe fastfood`uri langa tine si sa fii ``ispitit`` de mancare!Asta ma duce cu gandu la americani, sau mai bine zis romanii care pleaca in america(si uita de unde or plecat) dar uimitor: in 3 luni de stat in America se ingrasa cate 15-20 de kg! incredibil dar adevarat!
Am stat in Bucuresti doar o singura zii si cel mai probabil ca m-am ingrasat un kilogram.Cum mergi pe strada te atrag mirosuri si apoi vezi oameni care mananca fast food si instantaneu chiar daca tu de fapt nu mai poti sa inghiti nici o picatura de apa, vezi ca este ieftin(ca doar e fast food) si te duci si iti iei orice ar fi.sa vorbim despre mcdonalds: In plina criza economica, McDonald's posteaza venituri de invidiat pentru ultima parte din 2008, in crestere cu 11 procente fata de aceeasi perioada a anului precedent.
Este clar dovedit acum ceea ce se spune de mult despre acest minunat lant de fast food:

McDonald’s ingrasa clientii si propriile buzunare!!

Apoi daca ne ingrasam vreo 5 kile` dupa ce mergem numa prin fast food ne miram de ce, si de vina nu suntem niciodata noi! de vina este criza, de vina este munca, de vina este scoala...
Toata povestea asta ma duce cu gandul la ceea ce spunea missie nutz in fat fat fatty!! (http://relentlessss.blogspot.com/2009/06/fat-fat-fatty.html) si de multe ori..suntem la fel!

Intelegeti ce spun prin ispita??:)